Subsidie+om+verduurzaming+te+belichten
Nieuws
© Koen van Wijk

Subsidie om verduurzaming te belichten

Partijen die zich in Zuid-Holland inzetten voor het leren over Duurzame Landbouw kunnen in de periode van 2 oktober tot en met 29 november subsidie hiervoor aanvragen.

De subsidie wordt verstrekt voor demonstraties, trainingen, workshops en coaching aan landbouwers die actief zijn in de grondgebonden landbouw. Het totale budget voor deze subsidie-openstelling is 460.000 euro. Deze subsidie is onderdeel van de Uitvoeringsregeling POP3 Zuid-Holland Duurzame Landbouw.

Over een periode van vier jaar is hiervoor in totaal 15 miljoen euro beschikbaar. Provincie Zuid-Holland wil door het bevorderen van duurzame innovaties een wezenlijke verandering in de landbouw- en voedselketen bereiken.

Onder druk

Provincie Zuid-Holland acht de verduurzaming nodig, omdat de landbouw in de provincie economisch en ecologisch onder druk staat. Klimaat, luchtkwaliteit, biodiversiteit en een goede boterham voor de boeren vragen om een andere aanpak.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  24° / 16°
  20 %
 • Zaterdag
  24° / 16°
  60 %
 • Zondag
  24° / 16°
  20 %
Meer weer