Together2Grow breidt uit met locatie in Kwintsheul

Om aan de groeiende vraag naar Alstroemeria te kunnen voldoen, heeft Together2Grow een derde locatie aangekocht in Kwintsheul.

Together2Grow+breidt+uit+met+locatie+in+Kwintsheul
© Eigen Foto

Deze locatie zal speciaal ingericht worden voor het type tros Alstroemeria. In februari 2018 zullen de eerste bloemen vanaf de nieuwe locatie in Kwintsheul beschikbaar worden gesteld voor de klanten.

De afgelopen jaren heeft Together2Grow meerdere succesvolle introducties gedaan van een nieuw type Alstroemeria, namelijk tros Alstroemeria (Florinca). Mede hierdoor is het aantal rassen op de teeltbedrijven van Together2Grow in vijf jaar tijd bijna verdubbeld van elf naar twintig rassen.

Deze verandering komt ook voort uit de marktvraag die meer diversiteit verlangt en de klant die graag bij één loket haar Alstroemeria bestelt. Daarom de aankoop van de derde locatie in Kwintsheul.

Jaarrond

Together2Grow is een bedrijf gespecialiseerd in het jaarrond produceren van een breed assortiment Alstroemeria's. Met de locaties in Schipluiden, Poeldijk en Kwintsheul worden er straks op ruim 8,8 hectare jaarlijks meer dan 35 miljoen stelen geteeld.

Together2Grow is lid van telersvereniging Decorum. Samenwerking zit Together2Grow in het bloed. Een dagelijkse drijfveer is de intensivering van samenwerking met andere bedrijven in de keten, van veredelaar tot klant. Daarnaast zet het bedrijf in op innovatie en betrouwbaarheid.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    10° / 3°
    50 %
  • Donderdag
    10° / 2°
    20 %
  • Vrijdag
    11° / 4°
    70 %
Meer weer