Groeiende omzet Royal A-ware in 2016

Royal A-ware boekte vorig jaar een omzet van bijna 1,2 miljard euro. Ten opzichte van 2015 is dat een stijging van 4 procent. Ook de afzet laat een flinke groei zien. Het resultaat na belasting bedraagt 18 miljoen euro.

Groeiende+omzet+Royal+A%2Dware+in+2016
© Royal A-ware

Verder investeerde Royal A-ware 33 miljoen euro om de positie van het bedrijf als strategische partner voor klanten in de zuivelketen en logistieke dienstverlening verder te versterken. In verband met de volatiliteit op de zuivel- en kaasmarkt spreekt het bedrijf voor 2017 echter geen verwachtingen uit. Op basis van de eerste helft van 2017 is Royal A-ware wel positief.

'De goede kaasmarkt van de afgelopen maanden laat opnieuw zien dat een goed resultaat voor de onderneming en een goede melkprijs voor onze boeren hand in hand gaan', geeft bestuursvoorzitter Jan Anker aan. 'Dankzij de goede kaasmarkt is de A-ware melkprijs in de eerste helft van 2017 fors gestegen en zit nu zelfs boven de veertig cent! Na een slechte melkprijs in 2016 is deze hoge melkprijs voor onze boeren meer dan welkom.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  9° / 5°
  20 %
 • Maandag
  7° / 2°
  10 %
 • Dinsdag
  5° / -5°
  10 %
Meer weer