LTO Nederland betrekt nieuw landbouwhuis in Den Haag

Medewerkers van LTO Nederland gaan maandag aan de slag in een nieuwe kantoorruimte in Den Haag. Vrijdag hebben de verhuiswagens alle spullen uit het oude kantoor overgebracht naar de nieuwe behuizing in Den Haag.

LTO+Nederland+betrekt+nieuw+landbouwhuis+in+Den+Haag
© Dirk Hol

De verhuizing is onderdeel van de moderniseringsslag van LTO Nederland. In verband met de vorming van een landelijk beleidsteam is een grotere kantoorruimte nodig dan het herenhuis van waaruit tot nu toe werd gewerkt.

LTO betrekt nu een eigen verdieping in een gerenoveerd kantoorpand aan de Bezuidenhoutseweg in Den Haag. Het is centraal gelegen, schuin tegenover het gebouw van Sociaal-Economische Raad (SER) en op nog geen 100 meter van het ministerie van Economisch Zaken. De Tweede Kamer is op loopafstand.

Beïnvloeden en ontmoeten

Voorzitter Marc Calon van LTO Nederland benadrukte eerder al dat bestuurders en medewerkers gewoon hun werk doen, in het land, in Brussel of in Den Haag. 'Dit Landbouwhuis in Den Haag dient om de Haagse politiek te beïnvloeden en om elkaar te ontmoeten.'

Ook na de modernisering blijven de kantoren van LTO Noord in Zwolle, van ZLTO in Den Bosch en van LLTB in Roermond belangrijke uitvalsbases en bieden ze plaats aan vergaderingen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer