Nieuwe groenbemester tegen aaltjes

Veredelingsbedrijf Limagrain breidt het assortiment GreenCover groenbemesters dit seizoen uit met twee nieuwe mengsels.

Nieuwe+groenbemester+tegen+aaltjes
© Eigen Foto

Limagrain brengt NemaRedux op de markt om aaltjes te bestrijden. 'De hoofdcomponent multiresistente bladrammenas Doublet geeft de hoogste bestrijding van bietencyste- en chitwoodi aaltjes. Het mengsel is aangevuld met raketsla en facelia', geeft Jos Groot Koerkamp aan.

De andere nieuwkomer, OrgaMax, is volgens hem samengesteld voor een maximale organische stofproductie, intensieve beworteling en stimulering van het saprofytisch bodemleven. 'De focus van onze groenbemesters is en blijft bodemgezondheid, door bestrijding van schadelijke aaltjes en voeding van het bodemleven.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  22° / 14°
  5 %
 • Donderdag
  24° / 12°
  20 %
 • Vrijdag
  22° / 17°
  80 %
Meer weer