Fedecom en Aeres Tech bundelen krachten

Branchevereniging Fedecom (techniek, agro, groenbeheer en bedrijfslogistiek) en het Expertisecentrum Mobiele Techniek van Aeres Tech in Ede hebben hun samenwerking vanaf januari 2017 geïntensiveerd.

Fedecom+en+Aeres+Tech+bundelen+krachten
© Vidiphoto

Alle brancheopleidingen van Fedecom worden nu uitgevoerd door Aeres Tech, specialist in kennisontwikkeling, begeleiding en praktijktraining in de technische sectoren.

De opleidingsactiviteiten van de branchevereniging zijn gebundeld in de Fedecom Academy. Hoewel die naam hetzelfde blijft, wordt de uitvoering vanaf nu gedaan door Aeres Tech. Een opleidingscommissie van Fedecom werkt nauw samen met Aeres Tech om de opleidingsbehoefte te vertalen naar opleidingsprogramma's en trainingen.

Professionaliseren

Fedecom wil met deze stap de begeleiding en opleiding van veelal jonge mensen in de technische sectoren verder professionaliseren.

Als onderdeel van de Fedecom Academy was de Fedecom BBL-bedrijfsschool al eerder bij Aeres Tech ondergebracht, net zoals een groot aantal grote internationale merken dat ook heeft gedaan.

In deze Fedecom bedrijfsschool worden jonge mensen met een leer-werkovereenkomst opgeleid op mbo-niveau.

Mentoren

Fedecom Academy omvat niet alleen opleidingen en trainingen op het gebied van techniek, maar ook op het gebied van sales, ondernemerschap, werkplaatschefs en keurmeesters.

Bovendien werken bij Fedecom Academy vijf opleidingsadviseurs voor de branche die leerbedrijven werven en ROC's en leerbedrijven helpen met de praktijkbegeleiding van leerlingen en medewerkers bij bedrijven.

Lopende contracten

Voor lopende contracten, opleidingen en het MentorPlus-programma heeft de samenwerking tussen Fedecom en Aeres Tech geen gevolgen: alle activiteiten worden gecontinueerd. De contactgegevens van Fedecom Academy en de opleidingsadviseurs blijven ongewijzigd.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer