Beter+Leven+keurmerk+nu+ook+op+diervoeding
Nieuws
© PLUS

Beter Leven keurmerk nu ook op diervoeding

Supermarktketen PLUS gaat als eerste honden- en kattenvoeding in blik verkopen met 1-ster Beter Leven keurmerk.

De supermarktketen zegt de eerste te zijn die het Beter Leven Keurmerk op zijn diervoeding mag zetten. Het keurmerk kom op de smaken rund, varken en kip. Ook de vis-variant wordt met het ASC- of MSC-keurmerk aangepakt.

PLUS zegt continu op zoek te zijn naar mogelijkheden om de Beter Leven-keten verder te optimaliseren. 'Het assortiment wordt steeds meer verduurzaamd, waarbij bovendien zoveel mogelijk onderdelen van een Beter Leven-dier worden gebruikt', zegt Renee van Woerden, category manager van PLUS.

Weer

 • Dinsdag
  18° / 11°
  10 %
 • Woensdag
  17° / 9°
  10 %
 • Donderdag
  19° / 7°
  30 %
Meer weer