Bijna+10%2E000+bezoekers+Bio%2Dbeurs
Nieuws
© Ruud Ploeg

Bijna 10.000 bezoekers Bio-beurs

De Bio-beurs in Zwolle, de vakbeurs voor biologisch, heeft woensdag 18 en donderdag 19 januari in totaal bijna 10.000 bezoekers en deelnemers getrokken.

Dat was ruim 8 procent meer dan vorig jaar. Projectleider Bio-beurs Paulien Veerman: 'Vanaf het allereerste moment was het druk op de beursvloer en bij de inhoudelijke activiteiten. Boeren en telers, zowel gangbaar als biologisch, studenten, horecamensen, mensen werkzaam in de handel, winkeliers en adviseurs en onderzoekers: iedereen die iets met biologisch heeft, was aanwezig.'

Daarnaast was er veel pers aanwezig. Veerman: 'Biologisch is tijdens de beursdagen al volop in het nieuws geweest en ik verwacht ook de komende dagen veel reportages en publicaties', zegt Veerman.

Uitverkocht

De beursvloer was volledig uitverkocht en telde ruim honderd stands meer dan de vorige editie. Veel mensen hebben de beurs benut om relaties te onderhouden met klanten en leveranciers, er zijn nieuwe contacten gelegd en er zijn veel nieuwe producten gepresenteerd en geproefd. Deze vinden dit jaar hun weg richting klant.

De Bio-beurs wordt vanaf editie 2018 uitgebreid met het nieuwe onderdeel Pureness. Hierbij ligt het accent op beauty, wellness en healthproducten, voorzien van een keurmerk. Deze markt groeit enorm en er zijn steeds meer bedrijven die zich hierin specialiseren.

In 2018 vindt de beurs plaats op 17 en 18 januari in de IJsselhallen in Zwolle.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  16° / 11°
  75 %
 • Maandag
  18° / 14°
  50 %
 • Dinsdag
  11° / 8°
  30 %
Meer weer