CRV+maakt+1%2C9+miljoen+euro+over+aan+leden
Nieuws
© Jan van Liere

CRV maakt 1,9 miljoen euro over aan leden

Veeverbeteringscoöperatie CRV keert deze maand in totaal 1,9 miljoen euro in de vorm van ledenvoordeel uit aan haar leden.

Dat blijkt uit het jaarverslag van CRV over het boekjaar 2015-2016. Hoewel de rundveehouderij in zwaar weer verkeerde, als gevolg van lage melk- en vleesprijzen, steeg het aantal melkkoeien in Nederland fors.

Hierdoor kon CRV het boekjaar met een postief resultaat afsluiten.

Fusie CR Delta en VRV

Verder maakte voorzitter Peter Broeckx bekend dat CR Delta en VRV momenteel werken aan een volgende stap, een fusie. Momenteel opereren beide organisaties zelfstandig. 'Voor de fusie is het wachten op de goedkeuring van de Ledenraden van beide organisaties', stelt Broeckx.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  9° / 6°
  30 %
 • Zaterdag
  7° / 4°
  10 %
 • Zondag
  5° / 0°
  10 %
Meer weer