Vechtstromen stoot kantoor Coevorden af

Waterschap Vechtstromen concentreert de meeste activiteiten in Almelo en wil daarom af van het tweede hoofdkantoor in Coevorden.

Vechtstromen+stoot+kantoor+Coevorden+af
© Vallei en veluwe

Niet alle Drentse medewerkers worden overgeplaatst naar Almelo. Uitgangspunt van het nieuwe huisvestingsplan is dat medewerkers in het gebied werkzaam zijn, dicht bij inwoners en andere contacten.

Zuiveringlocaties

Overwogen wordt om deels in te trekken bij de gemeenten Coevorden en Emmen. Andere mogelijkheid is een deel van het personeel dat in Zuidoost Drenthe actief is te huisvesten in de diverse zuiveringlocaties in het werkgebied.

Watergraaf. Stefan Kuks licht toe: 'Vechtstromen maakt echt een beweging het gebied in. Wij willen, verspreid over ons gehele werkgebied, optimaal bereikbaar en benaderbaar zijn. Dat ben je niet als je met zijn allen vanuit twee grote kantoorlocaties werkt.'

Onderzoeken

In de komende weken worden nog enkele verdiepende onderzoeken uitgevoerd. Stefan Kuks: 'Huisvesting is voor Vechtstromen een middel, geen doel. De moderne tijd vraagt van organisaties en hun medewerkers maximale flexibiliteit en wendbaarheid. Om dat te bereiken investeren we liever in mensen dan in stenen.'

Het dagelijks bestuur werkt op dit moment aan een voorstel voor een huisvestingsstrategie waarover het algemeen bestuur op 30 november zal besluiten.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    10° / 3°
    50 %
  • Donderdag
    10° / 2°
    20 %
  • Vrijdag
    11° / 4°
    70 %
Meer weer