Start+werving+%27Beste+biologische+winkel+2017%27
Nieuws
© Nieuwe Oogst

Start werving 'Beste biologische winkel 2017'

Winkels die denken in aanmerking te komen voor de titel van 'Beste biologische winkel 2017' kunnen zich aanmelden.
Stem van het publiek

De verkiezing van beste biologische winkel is een initiatief van de Biowinkelvereniging en ketenorganisatie Bionext. De uitslag wordt bekendgemaakt tijdens de komende Bio-beurs op 18 januari 2017.

De verkiezing vindt plaats in vier categorieën: boerderijwinkel, middelgrote winkel, grote winkel en webwinkel. Winnaars mogen een jaar lang de titel voeren van ‘Beste biologische winkel 2017’ in de betreffende categorie. Voorwaarde voor deelneming is dat 90 procent van de omzet van de winkels gehaald wordt uit de verkoop van biologische producten.

Op basis van de aanmeldingen nomineert een jury per categorie drie winkels. Naast de beoordeling jury kan het grote publiek zijn stem uitbrengen op de genomineerde winkels. Meer informatie over de verkiezing is te vinden op de website van de Biowinkelvereniging.

Weer

 • Woensdag
  19° / 12°
  50 %
 • Donderdag
  16° / 13°
  10 %
 • Vrijdag
  15° / 9°
  50 %
Meer weer