Lamb Weston/Meijer is beste werkgever

Lamb Weston/Meijer is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot Best Presterende Werkgever 2016 in de Aardappelverwerkingsbranche.

Het heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie met een zeer sterke positionering.

'Lamb Weston/Meijer is een onderneming waar modern werkgeverschap dagelijks in praktijk wordt gebracht, met als resultaat een gezond bedrijf met gewaardeerde medewerkers en tevreden klanten. Een wereldbedrijf dat continu in ontwikkeling is.'

Aardappelproducten

Lamb Weston/Meijer levert diepgevroren aardappelproducten in meer dan honderd landen over de hele wereld. Klanten zijn te vinden in de foodservice, quick service restaurants, industrie en retail in Europa, Midden-Oosten en Afrika.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Lamb Weston/Meijer een vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen.

'Kansen zien, daar draait het om bij Lamb Weston/Meijer, want ze zijn continu bezig de producten en diensten optimaal af te stemmen op de wensen van de klant.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    10° / 3°
    50 %
  • Donderdag
    10° / 3°
    20 %
  • Vrijdag
    11° / 4°
    70 %
Meer weer