Gratis+veiligheidsscan+voor+LTO%2Dlid
Nieuws
© LTO Ledenvoordeel

Gratis veiligheidsscan voor LTO-lid

Leden van de LTO-organisaties kunnen een gratis beveiligingsscan aanvragen voor hun bedrijf. Er zijn in totaal vijfhonderd scans beschikbaar.

De actie is een vervolg op project Beveilig Mijn BoerenBedrijf in 2015. Toen was er veel belangstelling voor de duizend gratis beveiligingsscans.

Het ministerie van Veiligheid en Justitie betaalt net als vorig jaar het doorlichten van het bedrijf op onveilige situaties. Het komt neer op een bedrijfsbezoek door een onafhankelijke deskundige die risico's op een rij zet.

Maatregelen

De deskundige adviseert vervolgens over maatregelen die de veiligheid kunnen verbeteren. De investering in dergelijke beveiligingsmaatregelen wordt dit keer niet meer gesubsidieerd door het ministerie.

Wel heeft LTO bij leveranciers voor haar leden kortingen bedongen op negen beveiligingsmaatregelen.

LTO Ledenvoordeel

Via LTO Ledenvoordeel kan daarvan gebruik worden gemaakt bij aanschaf van onder meer camera's, opritverklikkers, track & trace-systemen, dieseltankalarmering en hang- en sluitwerk.

Boeren en tuinders die gebruik willen maken van een gratis beveiligingsscan, kunnen zich aanmelden. Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CVV) neemt vervolgens contact op om de scan in te plannen.

Weer

 • Dinsdag
  17° / 10°
  20 %
 • Woensdag
  18° / 10°
  10 %
 • Donderdag
  20° / 7°
  20 %
Meer weer