Gratis veiligheidsscan voor LTO-lid

Leden van de LTO-organisaties kunnen een gratis beveiligingsscan aanvragen voor hun bedrijf. Er zijn in totaal vijfhonderd scans beschikbaar.

Gratis+veiligheidsscan+voor+LTO%2Dlid
© LTO Ledenvoordeel

De actie is een vervolg op project Beveilig Mijn BoerenBedrijf in 2015. Toen was er veel belangstelling voor de duizend gratis beveiligingsscans.

Het ministerie van Veiligheid en Justitie betaalt net als vorig jaar het doorlichten van het bedrijf op onveilige situaties. Het komt neer op een bedrijfsbezoek door een onafhankelijke deskundige die risico's op een rij zet.

Maatregelen

De deskundige adviseert vervolgens over maatregelen die de veiligheid kunnen verbeteren. De investering in dergelijke beveiligingsmaatregelen wordt dit keer niet meer gesubsidieerd door het ministerie.

Wel heeft LTO bij leveranciers voor haar leden kortingen bedongen op negen beveiligingsmaatregelen.

LTO Ledenvoordeel

Via LTO Ledenvoordeel kan daarvan gebruik worden gemaakt bij aanschaf van onder meer camera's, opritverklikkers, track & trace-systemen, dieseltankalarmering en hang- en sluitwerk.

Boeren en tuinders die gebruik willen maken van een gratis beveiligingsscan, kunnen zich aanmelden. Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CVV) neemt vervolgens contact op om de scan in te plannen.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer