Subsidie beveiligingsmaatregelen is op

Het project BeveiligMijnBoerenBedrijf.nu waarbij subsidie beschikbaar is voor de beveiliging van boerenerven, loopt op zijn eind. Alle beschikbare subsidie is gereserveerd. Hiermee is de bodem van de subsidiepot bereikt.

Subsidie+beveiligingsmaatregelen+is+op
© ida hylkema

Agrariërs die via het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid een beveiligingsscan hebben laten uitvoeren, konden een subsidieaanvraag indienen.

Wie de scan heeft laten uitvoeren maar nog geen subsidie heeft aangevraagd, kan zich melden door te bellen met LTO Ledenvoordeel op: 088-8886777.

Er wordt gewerkt met een reservelijst waarvoor agrariërs zich kunnen melden. Momenteel worden alle aanvragen verwerkt en uitgekeerd.

Mocht blijken dat er nog subsidiebudget beschikbaar is, dan worden de agrariërs op de reservelijst op volgorde van binnenkomst benaderd.

Overleg

LTO is in overleg met het ministerie van Veiligheid en Justitie over subsidiemogelijkheden in 2016. De vooruitzichten op een vervolgproject met gratis scans en subsidie op beveiligingsproducten voor individuele ondernemers wordt echter niet rooskleurig ingeschat.

LTO bekijkt samen met het ministerie wat eventuele andere mogelijkheden zijn. Agrariërs kunnen ook om producten aanschaffen zonder subsidiebijdrage. Het ledenvoordeel op de producten blijft beschikbaar via beveiligmijnboerenbedrijf.nu.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    10° / 3°
    50 %
  • Donderdag
    10° / 3°
    20 %
  • Vrijdag
    11° / 4°
    70 %
Meer weer