Oudhuis blijft lector Food Physics Van Hall
Lizette Oudhuis blijft lector Food Physics aan Van Hall Larenstein in Leeuwarden. Besloten is het lectoraat nog eens vier jaar te verlengen.
Maandag zal Oudhuis samen met Diane Keizer-Mastenbroek (lid college van bestuur van Van Hall Larenstein) en Piet Buwalda (manager Innovation Centre van Avebe) de nieuwe vierjarige overeenkomst officieel ondertekenen.
'Vier jaren vliegen echt voorbij', reageert Oudhuis. 'We hebben veel neergezet de afgelopen jaren en hebben ook weer veel op de planning voor de toekomst staan.'
'Vooruitkijkend zijn we ook alweer met een aantal interessante projecten bezig, zoals 3D Food Printing. Hier willen we op korte termijn mee gaan experimenteren en onderzoeken; de printer hebben we al. Het verheugt mij dan ook enorm dat ik het lectoraat nog eens vier jaar mag leiden.'
Samenwerking
Sinds het lectoraat vier jaar geleden begon, komt een groot deel van de financiering voor het lectoraat vanuit het project 'FoodCircle - Food for Healthy Ageing'. Daarin wordt onder meer samengewerkt met Hanzehogeschool Groningen, TechnologieCentrum Noord-Nederland (TCNN), Innexus en Avebe.
Door het succes en de opgebouwde naam komen er vandaag de dag ook steeds vaker gelden ter beschikking vanuit projecten uit het bedrijfsleven, waarvoor het lectoraat Food Physics wordt ingeschakeld.
Bekijk meer over:
Lees ook
Marktprijzen
Meer marktprijzen
Laatste nieuws
Nieuwste video's
Kennispartners
Meest gelezen
Nieuw op MechanisatieMarkt.nl
-

Vicon Fanex 1404C schudder
2018, € 16.950
-

Case IH PUMA 160 CVX
2014, P.O.A.
-

Fendt 309CAI
2006, P.O.A.
-

Gewichtblok 450 KG ECO
Gebruikt, P.O.A.
Vacatures
Beleidsmedewerker Boomkwekerij
Royal Anthos - Hillegom
Teamleider teelt
IBN - Schaijk
Technisch Specialist
Pater Bloembollen - Spierdijk
Vacature veldmedewerker Agrarisch Natuur en Landschapsbeheer (ANLb)
BoerenNatuur Brabant Oost - NL
Internationaal Accountmanager
Schaap Holland BV - Biddinghuizen
Weer
-
Zaterdag12° / 7°95 %
-
Zondag11° / 7°95 %
-
Maandag11° / 6°90 %














