Verbouwing+ForFarmers+in+Almelo+afgerond
Nieuws
© ForFarmers

Verbouwing ForFarmers in Almelo afgerond

De vernieuwde productielocatie van ForFarmers in Almelo is zaterdag officieel geopend. De coöperatie investeerde de afgelopen jaren 4,5 miljoen euro in de modernisering.

In de fabriek wordt op jaarbasis 200.000 ton rundveevoer geproduceerd. 'We verbouwden deze locatie, omdat we vertrouwen hebben in de toekomst van de veehouderij in deze omgeving', benadrukt directielid Jan Potijk.

De fabriek kreeg onder andere een nieuwe regelkamer en nieuwe elektrische installaties. 'Ook de laadstraat van de bulkwagens is drastisch vernieuwd. Hierdoor is de laadtijd van een bulkwagen gehalveerd tot 25 minuten.'

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  22° / 14°
  20 %
 • Maandag
  18° / 15°
  60 %
 • Dinsdag
  18° / 14°
  20 %
Meer weer