Valentijncampagne+van+start
Nieuws
© mooiwatbloemendoen.nl

Valentijncampagne van start

Mooiwatbloemendoen.nl is deze week de nieuwe Valentijncampagne 'Command Cupid' gestart. In de promotie-uiting verspreidt een moderne Cupido de liefde via een de nieuwste technologie periscope, aldus Mooiwatbloemendoen.nl.

'Met een hightech boog mét smartphone en ingebouwde camera gaat hij op zoek naar love-at-first-digital-sight.'

Internationaal bereik

Mooiwatbloemendoen.nl lanceert de Valentijnscampagne in Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Op diverse videonetwerken als YouTube en social media zal de campagne een groot bereik proberen te realiseren.

Livestream

In Duitsland en Frankrijk kunnen consumenten zelf de techniek ervaren. Via een livestream kunnen zij Cupido de opdracht geven om een roos te geven aan iemand die zij in de omgeving van Cupido spotten. Er is materiaal voor bloemisten ontwikkeld om zo de campagne terug te laten komen op de winkelvloer. Mooiwatbloemendoen.nl is onderdeel van Bloemenbureau Holland.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  23° / 9°
  10 %
 • Zondag
  22° / 10°
  10 %
 • Maandag
  25° / 11°
  10 %
Meer weer