Regels lidmaatschap LTO Noord

LTO Noord begint binnenkort met de verzending van de contributienota’s voor 2016. De ontvangst van de contributienota kan aanleiding zijn om wijzigingen rondom het lidmaatschap door te geven. Hierbij is een aantal spelregels van belang.

De Gecombineerde opgave 2015 is leidend voor de contributienota 2016. Mochten de daadwerkelijke bedrijfsgegevens aanzienlijk afwijken van de Gecombineerde opgave 2015, dan is het mogelijk om de contributienota te laten wijzigen.
Indien er sprake is van bedrijfsovername, dan moet de opvolger zelf tekenen voor het bedrijfslidmaatschap, ook al was hij of zij al lid als medeondernemer.
Is het bedrijf beëindigd, dan kan het lidmaatschap eventueel worden omgezet naar het voormalig agrarisch bedrijfslidmaatschap. De contributie voor een voormalig agrarisch bedrijfslid is aanzienlijk lager dan voor de agrarische bedrijfsleden, omdat niet meer voor de inzet van de belangenbehartiging wordt betaald.
Partners, kinderen of medevennoten kunnen lid worden als medeondernemer. Meestal is daarvoor geen extra contributie verschuldigd. Informeer bij uw afdeling of het relatiebeheerteam naar de mogelijkheden.
Het beëindigen van het agrarisch bedrijfslidmaatschap dient schriftelijk voor 1 december te gebeuren. Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar en eindigt bij opzegging voor 1 december per 31 december van dat jaar.

Vragen

Voor vragen over de nota of het doorgeven van wijzigingen kunt u terecht op www.ltonoord.nl/lidmaatschap. Hier worden de meestgestelde vragen beantwoord en kunt u zelf een contributieberekening maken. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met de relatiebeheerders via relatiebeheer@ltonoord.nl of (088) 8886699.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    11° / 6°
    70 %
  • Zaterdag
    10° / 5°
    30 %
  • Zondag
    11° / 4°
    30 %
Meer weer