Eerste Dag van regio Noord

De drie noordelijke provincies van LTO Noord trappen het nieuwe jaar wel heel bijzonder af. Waar voorheen ‘De Dag van LTO Noord’ per provincie werd gehouden, bundelen Groningen, Friesland en Drenthe op vrijdag 29 januari hun krachten voor de allereerste Dag van LTO Noord regio Noord.

Marjet KorfOp het programma staat onder meer een lezing van Europarlementariër Jan Huitema. Hij vertelt hoe hij omgaat met lobbyisten en gaat daarnaast in op ontwikkelingen in Europa waarmee de leden in Noord-Nederland het komende decennium te maken zullen krijgen.
Met Philip den Ouden nemen we een kijkje in een andere lobbykeuken. Den Ouden is directeur van de belangenbehartiger van de Nederlandse levensmiddelenindustrie (FNLI). Zijn leden zijn bedrijven en brancheverenigingen als NZO, Unilever, Nestlé, HAK, Verkade; allemaal afnemers van agrarische producten. Den Ouden ziet als geen ander trends en aankomende eisen uit de voedselmarkt en zal daarover vertellen.
Natuurlijk is er in het programma ook ruimte voor amusement.
Alle leden en alle agrarische jongeren uit Groningen, Friesland, Drenthe zijn op 29 januari van harte welkom in het centraal gelegen en goed bereikbare theater De Lawei in Drachten. Vanaf 9.15 uur staat de koffie klaar. Het programma start om 10 uur en wordt rond 12.30 uur afgesloten met een stamppotbuffet.

Aanmelden

Zin om te komen? Meld u dan aan via www.ltonoord.nl/regiodagnoord2016. Hier kunt u ook aangeven of u vragen heeft voor Jan Huitema of Philip den Ouden.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    12° / 3°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 4°
    70 %
Meer weer