Vacature Multifunctioneel

LTO Noord commissie Multifunctionele landbouw is op zoek naar een nieuwe bestuurder voor de portefeuille landbouw & zorg. De bestuurder is onder meer contactpersoon voor leden over landbouw en zorg en onderhoudt contacten met vertegenwoordigers van LTO Noord bij de Federatie Landbouw en Zorg en het LTO-samenwerkingsverband van zorgboeren. Van de kandidaat wordt verwacht dat hij/zij circa vier uur per week vrij kan maken voor dit werk. De volledige profielschets staat op www.ltonoord.nl/sector/multifunctionelelandbouw.
Reageren kan tot 20 januari. Kandidaten kunnen een brief met cv sturen naar LTO Noord, t.a.v. A. van Dijk, Postbus 240, 8000 AE in Zwolle of per e-mail naar avdijk@ltonoord.nl.

Weer

 • Maandag
  21° / 13°
  30 %
 • Dinsdag
  21° / 12°
  30 %
 • Woensdag
  22° / 10°
  20 %
Meer weer