Vacature Multifunctioneel

LTO Noord commissie Multifunctionele landbouw is op zoek naar een nieuwe bestuurder voor de portefeuille landbouw & zorg. De bestuurder is onder meer contactpersoon voor leden over landbouw en zorg en onderhoudt contacten met vertegenwoordigers van LTO Noord bij de Federatie Landbouw en Zorg en het LTO-samenwerkingsverband van zorgboeren. Van de kandidaat wordt verwacht dat hij/zij circa vier uur per week vrij kan maken voor dit werk. De volledige profielschets staat op www.ltonoord.nl/sector/multifunctionelelandbouw.
Reageren kan tot 20 januari. Kandidaten kunnen een brief met cv sturen naar LTO Noord, t.a.v. A. van Dijk, Postbus 240, 8000 AE in Zwolle of per e-mail naar avdijk@ltonoord.nl.

Weer

 • Zondag
  8° / 4°
  50 %
 • Maandag
  9° / 5°
  50 %
 • Dinsdag
  13° / 7°
  50 %
Meer weer