Help mee nvwa.nl te verbeteren

Boeren wordt hun mening gevraagd over nvwa.nl, de site van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). LTO Nederland-voorzitter Albert Jan Maat roept boeren op hier gebruik van te maken.

Help+mee+nvwa%2Enl+te+verbeteren
© nvwa

Om de gebruikerswensen van onder meer boeren beter aan te laten sluiten op nvwa.nl, start bureau Ruigrok | NetPanel binnenkort een gebruikersonderzoek.

Bij het aanmelden krijgen gebruikers een paar vragen voorgelegd. Op basis van de antwoorden selecteert Ruigrok | NetPanel deelnemers voor een interview.

Interview

Het bureau neemt contact op met de geselecteerde kandidaten voor het maken van een afspraak. Het interview duurt ongeveer een uur en kan plaatsvinden op diverse plaatsen in het land.

De gesprekken vinden in de periode van 25 januari tot 11 februari 2016 plaats. Geïnterviewden ontvangen 75 euro voor gemaakte kosten.

Anoniem

Bureau Ruigrok | NetPanel verwerkt de gegevens anoniem in het eindrapport. Antwoorden zijn daarin niet tot personen te herleiden. De NVWA gebruikt de informatie alleen voor verbetering van de website.

Meedoen met het onderzoek heeft geen gevolgen voor uw melding, aanvraag of inspecties bij uw bedrijf, verzekert de autoriteit.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  7° / 2°
  50 %
 • Dinsdag
  8° / -1°
  20 %
 • Woensdag
  14° / 5°
  85 %
Meer weer