Geld+HW%2Dpublieksprijs+voor+POV
Nieuws
© POV

Geld HW-publieksprijs voor POV

Van Asten, ForFarmers en WEDA-Holland schenken 5.000 euro aan de Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV). De drie bedrijven wonnen dat bedrag als publieksprijs van het Herman Wijffels Innovatiefonds.

'Het winnen van de publieksprijs van het Herman Wijffels Innovatiefonds voor ons fermentatieconcept Ferment+ hebben wij ervaren als een zeer positieve gebeurtenis voor het imago van de varkenshouderij', vertelt varkenshouder Marko van Asten.

'We vinden het daarom een mooie aanleiding om een gebaar te maken van varkenshouders voor varkenshouders door de gewonnen 5.000 euro te doneren aan de POV', vervolgt hij.

Verdere ontwikkeling concepten

POV-voorzitter Ingrid Jansen nam de cheque verheugd in ontvangst tijdens de Pig Business thema-avond op 9 december in Nederweert. De POV zet het bedrag in voor de verdere ontwikkeling van concepten in de varkenshouderij.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  21° / 14°
  20 %
 • Zaterdag
  22° / 11°
  10 %
 • Zondag
  23° / 13°
  50 %
Meer weer