POV+on+tour+met+Vitale+Varkenshouderij
Nieuws
© nieuwe oogst

POV on tour met Vitale Varkenshouderij

De Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV) start dinsdag 27 oktober de tournee door Nederland om varkenshouders te raadplegen over het plan Vitale Varkenshouderij.

Verspreid over het land worden bijeenkomsten gehouden waarin varkenshouders over het plan worden geïnformeerd en geraadpleegd.

POV hoort graag de meningen en ideeën van varkenshouders. De avonden worden georganiseerd in samenwerking met LTO Varkenshouderij en de Nederlandse Vakbond Varkenshouders.

Aanmelden verplicht

Alle varkenshouders zijn welkom tijdens de bijeenkomsten. Dus ook varkenshouders die geen lid zijn van POV, NVV en/of LTO. De bijeenkomsten zijn echter niet openbaar toegankelijk. Aanmelden is verplicht.

Belangstellenden kunnen een lijst met locaties en data van deze bijeenkomsten opvragen via info@pov.nl. Via dit emailadres kunnen ze zich ook aanmelden.

Alleen voor varkenshouders

De informatieavonden zijn strikt bedoeld voor varkenshouders. Niet-varkenshouders zullen tijdens de avonden niet worden toegelaten. Ook mensen die zich niet hebben aangemeld, worden niet toegelaten.

Weer

 • Maandag
  9° / 2°
  0 %
 • Dinsdag
  12° / -1°
  0 %
 • Woensdag
  14° / 1°
  5 %
Meer weer