Slecht weer: drukte Landbouw Vakbeurs

Buiten is het nat en maar 2 of 3 graden Celsius boven nul. Binnen in de TT Hall is het op de eerste dag van de Landbouw Vakbeurs Assen goed druk.

Slecht+weer%3A+drukte+Landbouw+Vakbeurs
© nieuwe oogst

Wie vroeg naar de TT Hall in Assen is gegaan, kan de auto op de verharde parkeerstroken zetten. Wie later komt, moet genoegen nemen met drassige stroken gras.

Wat opvalt is dat er meer machines en trekkers staan dan in voorgaande edities van de beurs.

Efficiëntere indeling

Dat komt onder meer door de efficiëntere indeling van de hal. De paden zijn smaller. Dat zorgt netto voor meer standruimte en een genoeglijke sfeer.

In de hal de nodige noviteiten als de Zetor Christal 160, de Siloking SelfLine 4.0 voermengwagen, de nieuwe Valtra N4 en de NIRS-sensor op een tankwagen voor drijfmest van Berkhof.

Boerenbox

Wat in de TT Hall vooral opvalt, is de Boerenbox. De gezamenlijke stand van zestien bedrijven uit de provincie Groningen. De inrichting van de stand is vooral bedoeld om in contact te komen met (potentiële) klanten.

'Het gaat om concurrenten die elkaar opzoeken en zo zorgen voor kruisbestuiving. In de gezamenlijke stand hebben we onder meer twee makelaars en drie loonbedrijven', legt Jos Hofsteenge van ABN Amro en de Boerenbox uit.

De beurs duurt nog tot en met vrijdag. Woensdag en vrijdag van 10 tot 18 uur, donderdag van 13 tot 22 uur.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer