Vluchtelingen houden beurs Assen niet tegen

Ruim voor de Landbouw Vakbeurs in Assen is de noodopvang van vluchtelingen in de TT Hall afgesloten. De beurs kan daardoor plaatsvinden zoals gepland.

Vluchtelingen+houden+beurs+Assen+niet+tegen
© nieuwe oogst

De TT Hall Assen is sinds enkele weken regelmatig in het nieuws als tijdelijke noodopvanglocatie voor asielzoekers. Daardoor zou het idee kunnen ontstaan dat de Landbouw Vakbeurs Assen van 24 tot en met 27 november niet door kan gaan.

Die gedachte is niet juist. De opvang heeft geen gevolgen voor de beurs, verzekert de organisatie.

Andere evenementen

De vluchtelingenopvang heeft overigens ook geen gevolgen voor andere evenementen die nog voor de Landbouw Vakbeurs Assen op de agenda van de TT Hall staan.

Voor de opvang is namelijk nog niet de helft van de 17.500 vierkante meter grote TT Hall in gebruik. Daardoor kunnen ook andere evenementen gewoon doorgaan.

Bijna volgeboekt

Ondertussen zijn de voorbereidingen voor de grootste agrarische vakbeurs van Noordoost-Nederland in volle gang. Voor de komende editie is de TT Hall bijna compleet volgeboekt.

Net als voorgaande jaren wordt de beursvloer weer uitgebreid met een extra paviljoen, waardoor er bijna 22.000 vierkante meter beschikbaar is.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
  • Dinsdag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer