Certificeren vanaf platform

Het nieuwe AgriPlace Platform ondersteunt alle belangrijke teelt- en marktcertificaten voor akker- en tuinbouw.

Het platform is ontwikkeld door AgriPlace en GreenlinQdata met als doel om de certificering voor agrarische ondernemers gemakkelijker te maken. Dankzij koppelingen, hergebruik van data en slimme vragenlijsten is de ondernemer minder tijd kwijt aan het certificeren.
Het AgriPlace Platform ondersteunt belangrijke certificaten, zoals GlobalGAP, VVAK, Tesco Nurture, Bio, Grasp en het AH-protocol. Certificeerders en audit-organisaties als Isacert NAK Agro, Skal, SGS, NSF en Control Union Certifications hebben meegewerkt aan de ontwikkeling.
Enkele honderden ondernemers certificeren inmiddels via het platform. De ontwikkelaars zijn samen met telersverenigingen, afzetorganisaties en brancheorganisaties aan het bekijken hoe het gebruik verder uitgerold kan worden.
AgriPlace en GreenlinQdata organiseren bijeenkomsten om het platform toe te lichten en om tuinders en akkerbouwers kennis te laten nemen.

Farmdata

GreenlinQdata is de voortzetting van het voormalige LTO Groeiservice en levert voor tuinders onder meer online programma’s voor teeltregistratie. AgriPlace houdt zich wereldwijd via de stichting People4Earth bezig met systemen om eenvoudig farmdata vast te leggen.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    12° / 4°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
Meer weer