Visie op de groenteketen

LLTB-vakgroep Tuinbouw Bedekte Teelten en de Tuinbouw Businessclub houden donderdag 1 oktober gezamenlijk een bijeenkomst met als thema 'Toekomst van en visie op de groenteketen'. Alle leden van de vakgroep zijn van harte welkom op deze bijeenkomst bij Bayer CropScience Vegetables Seeds in Nunhem.

Na de bijeenkomst zijn er rondleidingen en presentaties over onder meer merkertechnologie, veredeling en kwaliteitscontrole, verzorgd door medewerkers van Bayer CropScience Vegetables Seeds. Daarna staat er een buffet klaar en is er volop gelegenheid om met elkaar bij te praten.

Programma

Het programma voor de bijeenkomst ziet er als volgt uit: deelnemers worden om 15.30 uur verwacht in Nunhem. Om 16 uur begint de bijeenkomst van de LLTB-vakgroep Tuinbouw Bedekte Teelten, waarna aansluitend de leden van de Tuinbouw Businessclub worden ontvangen. Vervolgens geeft Uwe Dijkshoorn, brandmanager bij Bayer CropScience Vegetable Seeds, een korte toelichting. Daarna starten de rondleidingen.
Rond 18.45 uur is er een pauze. Rond de klok van 19 uur geeft Ko Remijnse, board consultant bij Bayer CropScience Vegetable Seeds, een presentatie met als thema 'Tuinbouw in internationaal perspectief', gevolgd door een presentatie van produce chain manager Carin Stroeken over trends en ontwikkelingen in de groenteketen. Het buffet staat klaar rond 19.40 uur.

Bayer CropScience Vegetable Seeds

Vegetable Seeds is als global business unit binnen Bayer CropScience verantwoordelijk voor alle groentezaadactiviteiten. Meer dan 1.200 zaadrassen verdeeld over 25 groentegewassen worden wereldwijd verkocht onder de merknaam Nunhems. De veredelingsprogramma's leveren innovatieve producten op die bijdragen aan de groei en winstgevendheid van tuinbouwbedrijven, maar ook lekkere en gezonde groenten voor de consument.

Aanmelden

Aanmelden voor deze bijeenkomst is nog altijd mogelijk. Dit kan via het aanmeldformulier dat leden in hun mailbox hebben ontvangen.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer