LTO Glaskracht: coalitie is prima initiatief

LTO Glaskracht Nederland is positief over het initiatief van vijf telersverenigingen, de Rabobank en de overheid om een brede tuinbouwcoalitie te vormen.

LTO+Glaskracht%3A+coalitie+is+prima+initiatief
© Nieuwe Oogst

'Wij juichen deze samenwerking toe en onderschrijven het streven van de coalitie om de concurrentiepositie van de Nederlandse glastuinbouw te versterken', stelt voorzitter Nico van Ruiten van LTO Glaskracht Nederland.

Impuls

'Deze ontwikkeling hebben we zelf geïnitieerd door de aanzet te geven voor het McKinsey-rapport', geeft Van Ruiten aan. Hij gaat ervan uit dat de coalitie een impuls zal zijn voor zowel de glasgroenten als de sierteelt.

De voorzitter verwacht dat LTO Glaskracht Nederland op verschillende thema's binnen de coalitie mee zal praten. 'Wij hebben natuurlijk onze contacten en expertise en willen die graag delen als daar behoefte aan is.'

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  16° / 9°
  25 %
 • Zondag
  14° / 8°
  50 %
 • Maandag
  15° / 6°
  40 %
Meer weer