Open dag Gasterij Bergerbaan

Gasterij Bergerbaan in Sevenum houdt morgen (zondag 6 september) een open dag, van 11 tot 17 uur.

Twee jaar geleden opende Gasterij Bergerbaan haar deuren als het eerste Ontmoetingscentrum voor ouderen en mensen met dementie en hun mantelzorgers.
De ouderen kunnen bij Bergerbaan onder meer tuinieren in de moestuin en boomgaard, maaltijden bereiden, muziek luisteren, schilderen, wandelen en hout bewerken. Allemaal onder begeleiding van professionals in de zorg.

Sociaal eetpunt

In de tussentijd heeft het bedrijf zich doorontwikkeld. Zo is Bergerbaan in maart van dit jaar, samen met cateringbedrijf Destacado, gestart met een sociaal eetpunt. Elke laatste woensdagavond van de maand kunnen mensen uit de regio (veelal zijn het 55-plussers) bij Bergerbaan terecht voor een heerlijke maaltijd voor een bedrag van 8 euro.
Doel van het eetpunt is dat mensen elkaar ontmoeten, een beroep op elkaar kunnen doen en nieuwe contacten kunnen leggen.
Bergerbaan is aangesloten bij de Coöperatie Limburgse Zorgboeren (CLZ) en de ontmoetingscentra van de VU in Amsterdam.

Veelzijdig

Tijdens de open dag krijgen bezoekers een beeld van de veelzijdigheid van het bedrijf, waar zorg, recreatie en de agrarische sector samen komen. De open dag vindt plaats in samenwerking met beugelclub Bergerbaan, die de mensen kennis willen laten maken met de beugelsport.
Het adres van de Gasterij Bergerbaan is Op den Bergen 6, Sevenum.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    10° / 6°
    70 %
  • Zaterdag
    10° / 5°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
Meer weer