Start collectieve imagocampagne

De Nederlandse land- en tuinbouw wil zich in september op de kaart met een kortdurende reclamecampagne op radio en televisie. De fondsenwerving daarvoor is in volle gang. Voor de campagne is zo’n 150.000 euro nodig.

Ilona LesscherDe reclamecampagne krijgt de slogan ‘Boeren horen bij Nederland’ en is een initiatief van LTO Nederland, NAJK, NVV, NMV, NPV en NAV. De campagne moet het imago van boeren en tuinders als primaire voedselproducenten en de maatschappelijke waardering voor boeren en tuinders bij Nederlandse burgers en consumenten een boost geven.
‘In een voor velen moeilijke periode zijn zij in staat om toch positief te blijven en trots voor hun vak uit te stralen’, schrijven de initiatiefnemers. In de campagne komt de nadruk te liggen op de boer en tuinder als onmisbare schakel in de voedselvoorziening, zowel nationaal als internationaal. De promotiecampagne richt zich op gezinnen en de leeftijdscategorie 18- tot 50-jarigen.
LTO Nederland, NAJK, NVV, NMV, NVP en NAV staan financieel garant voor de opstartperiode. Daarnaast zijn organisaties en ondernemingen uit de agri- en foodsector benaderd.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
  • Dinsdag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer