Ondernemersgroep rosékalverhouders

ZLTO en LLTB Vleeskalverhouderij willen een ondernemersgroep van rosékalverhouders oprichten. Op 8 september vindt een startbijeenkomst plaats bij vicevoorzitter Hans Lammers van ZLTO.

Ondernemersgroep+ros%C3%A9kalverhouders
© Eigen Foto/Nieuwe Oogst

'Wij willen nog betekenisvoller zijn voor deze specifieke groep kalverhouders, daarom nodigen we hen uit, leden en niet-leden', zegt Lammers.

'Kijken bij een ander spreekt een collega-kalverhouder altijd aan. We laten onder meer onze mestscheider zien.'

Actualiteit

Lammers heeft met de bijeenkomst voor ogen om in een ongedwongen sfeer met leden en niet-leden kalverhouders te spreken over de actualiteit en wat voor hen belangrijk is.

De thema’s die aan de orde kunnen komen, zijn bijvoorbeeld mestverwerking en mestafzet, voeding, managementvraagstukken.

'Maar wij willen vooral dat kalverhouders zelf met onderwerpen komen. Wij luisteren en vragen door en de agenda is open.'

Ondernemersgroep

Een ondernemersgroep is een groep van zo'n tien of twaalf rosékalverhouders die met elkaar een specifiek vraagstuk aan wil pakken. Samen met deskundige begeleiding zorgen ze ervoor dat voor hun vraag een oplossing komt.

Dat kan onder meer gaan over marktvragen, belangenbehartiging thema’s en management. 'We verwachten dat deze groep voor rosékalverhouders zeker van meerwaarde zal zijn', geeft Lammers aan.

Aanmelden

Rosékalverhouders kunnen zich online voor de startbijeenkomst aanmelden.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    11° / 1°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
  • Dinsdag
    10° / -1°
    20 %
Meer weer