John+Deere+verdeelt+voormalige+Westrenen
Nieuws
© eigen foto John Deere

John Deere verdeelt voormalige Westrenen

John Deere Nederland verdeelt de verkoop en service van de voormalige dealer Westrenen Mechanisatie tussen de dealers Geert-Jan de Kok, Staadegaard en Jan de Winkel.

Westrenen Mechanisatie, met vestigingen in Kesteren, Beek, Barneveld en Benschop zag het marktaandeel in zijn werkgebied dalen en ging failliet.

Geert-Jan de Kok

Geert-Jan de Kok zet de voormalige Westrenen-vestiging in Benschop voort. Deze vestiging draait inmiddels weer en verleent de gewenste verkoop en service aan klanten.

De regio van de Geert-Jan de Kok-vestiging in Bruchem wordt uitgebreid tot boven de Waal. Het huidige team daar is inmiddels voorbereid om dit gebied te bewerken.

De regio rondom de voormalige Westrenen-vestiging in Barneveld zal voor verkoop en service ook door Geert-Jan de Kok worden vertegenwoordigd. Meer details hierover volgen binnenkort.

Vestiging openen

Het huidige gebied van Staadegaard wordt uitgebreid naar het noorden tot aan de zuidzijde van de Rijn. Het plan is om zo snel mogelijk een vestiging te openen in de regio ten westen van Nijmegen.

Jan de Winkel zal het gebied ten oosten van de Rijn bewerken. Zijn bestaande vestigingen in Brummen en Hengelo zijn zodanig gesitueerd dat vanuit deze vestigingen de gewenste verkoop en service is te verlenen.

Weer

 • Woensdag
  21° / 10°
  50 %
 • Donderdag
  21° / 12°
  70 %
 • Vrijdag
  20° / 16°
  70 %
Meer weer