John Deere produceert miljoenste trekker

John Deere heeft onlangs de één miljoenste trekker geproduceerd in de fabriek in Augusta, Gergia, Verenigde Staten. Het gaat om een 5100M-trekker.

John+Deere+produceert+miljoenste+trekker
© eigen foto John Deere

De fabriek is opgericht in 1990 en is gespecialiseerd in de productie van compacte trekkers. De fabriek produceert nu trekkers uit de 1-, 2-, 3-, 4- en 5-serie van 26 tot 115 pk.

De nieuwe trekkers uit de John Deere 5M-serie uit Augusta zijn nu verkrijgbaar in Europa. De serie bestaat uit modellen van 75 tot 115 pk.

Brandstofefficiënt

De trekkers uit de 5M-serie zijn uitgerust met Fase IIIB-conforme alleen dieselmotoren en brandstofefficiënte common-rail-technologie.

De reeks is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van kleine en middelgrote akkerbouwers, veebedrijven, gemengde of speciale bedrijven.

Veelzijdigheid

Een groot aantal transmissies, bestuurderplatformen en aftakasopties zijn verkrijgbaar om deze trekkers individueel aan te passen aan de behoeften van de klant.

Voor extra veelzijdigheid kunnen de machines door het exclusieve middenframe-ontwerp worden uitgerust met optionele fronthef, frontaftakas en passende John Deere H260- of H310-frontladers.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  8° / 7°
  30 %
 • Zondag
  8° / 5°
  20 %
 • Maandag
  7° / 1°
  10 %
Meer weer