Pechhulp meeverzekeren bij de auto

De vraag is misschien niet of, maar wanneer het gebeurt: pech krijgen onderweg. Eerst is er de schrik. En dan de vraag: en nu?

Agrariërs zijn handig en kunnen veel zelf, maar wat als de pech op de snelweg plaatsvindt? En er is geen mogelijkheid om de auto zelf te repareren of het gebeurt tijdens de vakantie. Wat kunt u dan het beste doen?

Pechhulp kan worden meeverzekerd als extra dekking bij de autoverzekering. De pechhulpdienst helpt ter plekke en probeert direct de auto te repareren. Als dat niet kan, wordt de auto weggesleept naar een garage. Duurt de reparatie in Nederland langer dan 24 uur of in het buitenland langer dan 48 uur? Dan regelt de pechhulpdienst vervangend vervoer.
Het kan voorkomen dat vanwege autopech het verblijf in het vakantieland verlengd moet worden. Of dat verder rijden met een eigen auto niet mogelijk is, omdat deze niet binnen 48 uur gemaakt kan worden. De verzekering betaalt dan de kosten voor extra hotelovernachtingen. Of er is de keuze om met vervangend vervoer naar Nederland te rijden. En de auto wordt naar Nederland teruggebracht als dat nodig is.
Univé geeft LTO-leden 7 procent korting op de premie van haar auto- en pechhulpverzekering. Meer weten? Kijk op www.unive.nl/lto.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    17° / 5°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
  • Maandag
    17° / 7°
    20 %
Meer weer