Wijzigingen+in+Stuurgroep+Groene+Hart
Nieuws
© Stuurgroep Groene Hart

Wijzigingen in Stuurgroep Groene Hart

Gedeputeerden Han Weber (Zuid-Holland) en Jaap Bond (Noord-Holland) maken geen deel meer uit van de Stuurgroep Groene Hart. Ook dijkgraaf Patrick Poelmann van De Stichtse Rijnlanden wordt afgelost.

De plekken van Weber en Bond worden overgenomen door gedeputeerden Adri Bom-Lemstra (Zuid-Holland) en Tjeerd Talsma (Noord-Holland).

Poelmann wordt afgelost Sjaak Langeslag (Hoogheemraadschap van Rijnland) en Rolf Steenwinkel (Waterschap Amstel, Gooi en Vecht).

Daarnaast vindt de Stuurgroep het een goed idee om Chris Kalden, voorzittervan de Stichting Groene Hart, op persoonlijke titel te laten aansluiten in de Stuurgroep. Zo wordt ook ervaring uit andere expertises en het geluid van maatschappelijke organisaties binnen de Stuurgroep gebracht.

Blijvers

Verder blijven Bart Krol (gedeputeerde Utrecht), Christiaan van der Kamp (wethouder Bodegraven-Reeuwijk), Kees van Velzen (wethouder Alphen aan den Rijn) zitting houden in de stuurgroep.

De Stuurgroep ziet zichzelf in een aanjagende, agenderende en verbindende rol, zij gaat zelf geen uitvoeringsprojecten doen, maar zorgt juist dat zaken door anderen worden opgepakt, daarvoor faciliteert zij gesprekken en bijeenkomsten voor betrokken partijen en zoekt zij early adopters en partijen die projecten willen uitvoeren.

Weer

 • Maandag
  4° / -1°
  20 %
 • Dinsdag
  6° / 1°
  20 %
 • Woensdag
  5° / 1°
  20 %
Meer weer