De+Wit+bij+Rabo+Utrechtse+Waarden
Nieuws
© Nieuwe Oogst

De Wit bij Rabo Utrechtse Waarden

Claudia de Wit is benoemd tot de raad van commissarissen van Rabobank Utrechtse Waarden e.o. Zij volgt Jaap Kreuger op, die vorige week afscheid nam.

Kreuger vertegenwoordigde sinds 2011 het agrarisch profiel binnen de raad van commissarissen.

Daarbij is vooral zijn rol bij de totstandkoming van de fusie tussen de voormalige Rabobanken Montfoort-Oudewater en Lopikerwaard in 2011 van grote waarde geweest.

Lokale karakter

Claudia de Wit is sinds 2010 agrarisch lid van de ledenraad van de bank. Zij werd tijdens de jaarvergadering officieel door de ledenraad, die de ruim 11.000 leden van de bank vertegenwoordigt, benoemd als nieuwe toezichthouder.

'Ik vind het een prachtige uitdaging om als lid van de raad van commissarissen mijn visie en ervaring in te brengen om het lokale karakter van onze bank te behouden en te versterken', aldus De Wit.

'De ervaring die ik heb opgedaan als lid van de ledenraad, en ook in mijn lokale netwerken, zal daarbij zeker van pas komen. Mijn dank gaat uit naar mijn collega's in de ledenraad voor het vertrouwen dat zij in mij hebben uitgesproken. Ik kijk uit naar een fijne en inspirerende samenwerking.'

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  22° / 6°
  10 %
 • Zaterdag
  23° / 9°
  10 %
 • Zondag
  22° / 10°
  10 %
Meer weer