NPM Capital investeert in Hendrix Genetics

NPM Capital koopt aandelen van Hendrix Genetics. NPM wordt met 25 procent van de aandelen minderheidsaandeelhouder in Hendrix Genetics.

NPM+Capital+investeert+in+Hendrix+Genetics
© Hendrix Genetics

Er zijn nieuwe aandelen uitgegeven, maar de meerderheid van die aandelen blijft in handen van familie Hendrix. Binnen het managementteam van Hendrix verandert niets.

NPM, onderdeel van SHV, is een investeringsmaatschappij die investeert in familiebedrijven.

Plannen versneld uitvoeren

Met de kapitaalinjectie wil Hendrix Genetics haar Visie 2020-plan versneld uitvoeren. Zo wordt veel geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling, de uitbreiding van de capaciteit en de overname van bedrijven.

Antoon van den Berg, algemeen directeur, mede-aandeelhouder en mede-oprichter van Hendrix Genetics: 'We zijn bevoorrecht dat de aandeelhouders volledig achter de versnelde uitvoering van onze ambities staan'.

Familiebedrijf

'Het feit dat we nog steeds een familiebedrijf zijn, garandeert passie en snelle besluitvorming, die essentieel is voor de toekomst van onze onderneming', verzekert Van den Berg.

Thijs Hendrix, president en controlerende aandeelhouder van Hendrix Genetics, stelt: 'samen hebben we een nieuw platform met een nieuwe horizon gemaakt'.

Hendrix Genetics, met hoofdkantoor in Boxmeer, is gespecialiseerd in de pluimvee- en varkenshouderij en aquacultuur.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer