Rusland%3A+nog+geen+sprake+ban+sierteelt
Nieuws
© Grooh

Rusland: nog geen sprake ban sierteelt

Er zijn nog geen concrete aanwijzingen dat sierteeltproducten worden toegevoegd aan de lijst van agrarische producten die Rusland niet wil importeren uit de Europese Unie.

Mogelijk zou de Russische importban ook voor sierteeltproducten gaan gelden. Maar de Russische handelsvertegenwoordiging in Nederland wil dat niet bevestigen. 'We hebben we nog geen concrete aanwijzingen dat sierteeltproducten ook geboycot gaan worden.'

Deze week werd bekend dat Europa de economische sancties tegen Rusland met zes maanden heeft verlengd is net bekend. In een reactie heeft de Russische president Vladimir Poetin ook het importverbod op Europese landbouwproducten verlengd.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  20° / 10°
  60 %
 • Maandag
  18° / 12°
  20 %
 • Dinsdag
  15° / 10°
  70 %
Meer weer