Duizenden bezoekers op Open Kwekerijdag

De jaarlijkse Open Kwekerijdag in Boskoop trok zaterdag ruim 5.500 tuin- en plantliefhebbers vanuit heel Nederland naar de plaats om te genieten van planten en bloemen en zich te laten infomeren over de boomkwekerijsector.

Duizenden+bezoekers+op+Open+Kwekerijdag
© Partners in Bizz Communications

Na een mooie opening waarbij burgemeester Liesbeth Spies van de gemeente Alphen aan den Rijn een nieuwe Hydrangea macr. met de naam 'Magical Boskoop Beauty' doopte, ontvingen de deelnemende boomkwekers vele enthousiaste bezoekers op hun bedrijf.

Er waren rondleidingen, demonstraties buxusknippen en het enten van planten, maar vooral het grote sortiment planten en de mogelijkheid om ze te kopen vonden de bezoekers fantastisch.

Floriade

'Het is hier bijna nog mooier dan de Floriade en zeker net zo gezellig', aldus een enthousiaste bezoeker aan de Open Kwekerijdag. 'Juist het zien en kopen bij de echte kweker maakt het plantje zo speciaal.'

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  23° / 12°
  20 %
 • Dinsdag
  21° / 16°
  50 %
 • Woensdag
  20° / 13°
  20 %
Meer weer