Hagoort en Kok in KTC Zegveld

Zegveld - Melkveehouders Coen Hagoort uit Waarder en Arjan Kok uit Linschoten zijn toegetreden in het bestuur van de boerencoöperatie KTC Zegveld, die begin vorig jaar de proefboerderij overnam. Zij nemen de plek in van Sjaak Hoogendoorn en Bert de Groot.
Hoogendoorn had al bij zijn aantreden aangekondigd dat hij de functie tijdelijk zou bekleden vanwege tijdgebrek en de reisafstand. De Groot is onlangs benoemd tot hoogheemraad en treedt af vanwege mogelijke belangenverstrengeling.
Wie Hoogendoorn opvolgt, is nog niet bekend. Het is aan de leden van de coöperatie om een nieuwe voorzitter te kiezen. Daarover wordt in de eerstvolgende ledenvergadering beslist op voordracht van het bestuur.
Kok en Hagoort zijn bekende melkveehouders in het Groene Hart. Hagoort is een van de twee Koeien & Kansen-boeren op veen.
Het coöperatiebestuur bestaat verder uit penningmeester Barend Meerkerk (mede-eigenaar PPP-Agro Advies), Gert Kastelijn (oud-voorzitter De Samenwerking) en Wim Kauffman (directeur AB Zuid-Holland).

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
  • Dinsdag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer