Enquête verladingen tuinbouw in Westland

LTO Noord Glaskracht Westland krijgt geregeld klachten over de bereikbaarheid in Greenport Westland-Oostland. Daarom houdt zij hierover een enquête.

Enqu%C3%AAte+verladingen+tuinbouw+in+Westland
© Nieuwe Oogst

'Met name het aantal verladingen van en naar glastuinbouwbedrijven in het Westland is in veel vervoersmodellen een blinde vlek', meldt LTO Noord Glaskracht Westland.

Doel van de enquête is om erachter te komen hoe het precies gesteld is met vervoer, aantal verladingen en knelpunten in aan- en afvoerwegen.

Alle glastuinbouwers in het Westland worden gevraagd de enquête in te vullen. Op basis van de uitkomsten maakt LTO Noord Glaskracht Westland voorstellen om de bereikbaarheid in het Westland te verbeteren. Deze worden voorgelegd aan de gemeente en andere overheden.

Snel en makkelijk

Goede bereikbaarheid van glastuinbouwbedrijven is voor Greenport Westland-Oostland van groot belang, aldus LTO Noord Glaskracht Westland.

'Niet alleen medewerkers en klanten moeten de glastuinbouwbedrijven goed kunnen bereiken, maar producten moeten vooral snel en makkelijk naar hun plaats van bestemming vervoerd kunnen worden.'

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  18° / 7°
  10 %
 • Dinsdag
  19° / 8°
  10 %
 • Woensdag
  20° / 14°
  20 %
Meer weer