Excursie Berryplaza en Proefcentrum Meerle

LLTB en ZLTO team Vollegrond houden donderdag 2 april een excursie naar Berryplaza in Etten-Leur en Proefcentrum Meerle (België). Bij Berryplaza zal Remco Riemslag van DLV Plant de bezoekers begeleiden.

Zeker dit jaar zijn er grote verschillen te zien bij de proefplantingen. Het bezoek biedt ondernemers ondersteuning bij hun eigen teeltstrategie in augustus: welke mogelijkheden heeft de tuinder met zijn eigen planten met voorbloei en grote verschillen in startdatum bloemaanleg? Het is tevens een mooie manier om met collega’s te sparren.

Proeven

Bij Proefcentrum Meerle leidt onderzoeker Peter Melis de deelnemers rond langs de diverse proeven die dit jaar weer onderzocht worden. Verse teelten met verschillende rassen, led-belichting en de verschillende strategieën met doorteelten zijn het bekijken waard nu deze gewassen in productie zijn of bijna in productie komen.
Voldoende mogelijkheden om op deze middag te kijken, te luisteren en mee te discussiëren over de diverse onderwerpen. De excursie start om 13.30 uur bij Berryplaza, Bollenstraat 6 in Etten-Leur. Daarna gaat de reis naar Proefcentrum Meerle, Voort 71 in Hoogstraten (Meerle), België.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    9° / 2°
    70 %
  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    11° / 2°
    50 %
Meer weer