Varkenshouder+of+voedselproducent%3F
Nieuws
© ZLTO

Varkenshouder of voedselproducent?

Als je nieuwe mensen ontmoet, stel je je dan voor als varkenshouder of als voedselproducent? Ogenschijnlijk een onbelangrijk dilemma, maar varkenshouders ervaren een wezenlijk verschil, stelt ZLTO-ondernemerscoach Antoon Sanders.

In een eerste contact roept het woord voedselproducent een andere mindset op dan het woord varkenshouder. En dat kan handig zijn, geeft Antoon Sanders aan.

Andere aanvliegroute

'Je hebt een andere aanvliegroute die meer ruimte laat voor je trots en beleving van het vak. Het is jammer, maar in onze samenleving is het woord ‘varken’ in een negatieve mindset terechtgekomen', aldus Sanders.

Meer zaterdag in Nieuwe Oogst

Weer

 • Zondag
  20° / 13°
  50 %
 • Maandag
  19° / 11°
  20 %
 • Dinsdag
  20° / 10°
  20 %
Meer weer