Dagelijks nieuws in de mail

Nieuwe Oogst biedt steeds meer mogelijkheden om dagelijks kennis te nemen van het laatste nieuws uit de land- en tuinbouw. Naast de website nieuweoogst.nu houdt ook de dagelijkse nieuwsbrief van Nieuwe Oogst u op de hoogte.


De digitale nieuwsbrief biedt naast de vier belangrijkste nieuwsitems van de betreffende dag een breed overzicht van het sectorale, regionale en landelijke nieuws en actuele marktberichten.
Aanmelden voor de gratis service is eenvoudig. Ga daarvoor naar http://bit.ly/dagelijksenieuwsbrief, vul uw emailadres in en elke werkdag in de loop van de middag komt de nieuwsbrief in uw mailbox.
Het is ook mogelijk om bij belangrijke ontwikkelingen een alert van Nieuwe Oogst te ontvangen. Aanmelden kan door het aanmaken van een profiel op nieuweoogst.nu.
Daar is ook aan te geven of u elke donderdagochtend een weekoverzicht wil ontvangen. Dat is helemaal samen te stellen naar de wens van de ontvanger.
Verder biedt inloggen de mogelijkheid om de laatste Nieuwe Oogst digitaal te lezen en om oudere nummers te raadplegen.

Boerenwoordenboek

Onder nieuwe aanmelders voor de dagelijkse nieuwsbrief verloot de redactie tot en met 8 februari vier Boerenwoordenboeken van Wim Daniëls. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    10° / 6°
    70 %
  • Zaterdag
    10° / 5°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
Meer weer