Veel bezoekers show Achterveld

Bijna tienduizend liefhebbers van landbouwvoertuigen hebben eind december de Wintershow Achterveld 2014 bezocht. De opzet van deze show was anders dan die van de 22 voorgaande edities. Het ging niet alleen om trekkers van Fendt, maar ook van Valtra en Massey Ferguson.
De show op de businessdagen 22 en 23 december en de familiedagen 29 en 30 december vond plaats op het terrein van het nieuwe AGCO Experience Centre in Achterveld, de thuisbasis van de Mechan Groep, met voor elk trekkermerk een showroom. Het publiek kwam af op de nieuwste modellen van deze drie merken, maar ook op de gezelligheid en om bekenden uit de agrarische wereld te treffen.
Het terrein was voor de gelegenheid in winterse sferen gebracht en er werd goed gezorgd voor de inwendige mens. In totaal zijn meer dan 1.000 kilo boerenkool, zo’n 1.300 rookworsten en 400 liter erwtensoep uitgeserveerd.
‘Het is een leuke manier om het jaar met onze relaties af te sluiten’, zegt marketing- en communicatiemanager Ton Coppus van de Mechan Groep.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer