Autosticker: 'Proud' op varkenshouder

Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV) en MS Schippers bieden alle varkenshouders in Nederland een gratis autosticker aan. Daarmee kunnen de varkenshouders laten zien dat ze lid zijn van de POV en trots zijn op hun vak.

Autosticker%3A+%27Proud%27+op+varkenshouder
© POV

Op de autosticker staat prominent de tekst: 'Proud to be a Pig Farmer'. Daaronder staan de logo's van de POV en MS Schippers. De eerste sticker werd vlak voor kerst door varkenshouders en POV-bestuursleden Mark Tijssen en Johan van Hal op de auto geplakt.

'Varkenshouders kunnen dit beschouwen als een cadeautje vanwege de erkenning die wij vorige week hebben gekregen van minister Henk Kamp', stelde Van Hal daarbij.

Aanvragen

Varkenshouders kunnen gratis één of meerdere stickers aanvragen bij MS Schippers door een e-mail met adresgegevens te sturen aan passionforfarming@schippers.eu of door te bellen naar (0497) 339771.

Het idee om de autostickers te laten maken ontstond tijdens de informatiebijeenkomst voor de periferie, op 3 december jongstleden.

POV-logo

Schippers beloofde tijdens die avond om de autostickers te laten maken, speciaal met een POV-logo erbij en die voor alle varkenshouders beschikbaar te stellen.

'Wij hopen dat de varkenshouders onze stickers massaal gaan gebruiken, zodat iedereen in Nederland kan zien dat onze boeren trots zijn op hun vak', zegt bedenker en divisiemanager Varkens Mart Smolders van MS Schippers.

Samenwerking

POV-voorzitter Ingrid Jansen noemt de actie van MS Schippers in samenwerking met de POV een mooi voorbeeld van hoe de periferie in de varkenshouderij meedenkt met de varkenshouders.

'Ook tijdens de informatiebijeenkomst op 3 december, toen wij het belang van de POV benadrukten voor de gehele varkenshouderij, werd duidelijk dat de toeleveringsbedrijven zeer begaan zijn met onze boeren.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  18° / 10°
  30 %
 • Dinsdag
  18° / 10°
  30 %
 • Woensdag
  19° / 10°
  70 %
Meer weer