Holec+Natalie+Balisto+topper+Tulip+Sale
Nieuws
© Tulip Sale

Holec Natalie Balisto topper Tulip Sale

Met een prijs van 34.000 euro was Holec Natalie Balisto (*Balisto x Mogul x Man-O-Man) vrijdag de topper van de Tulip Sale. Het in augustus geboren kalf heeft een hoge genomic fokwaarde en een interessante afstamming.

Het kalf van Holec Holsteins uit Soest krijgt in BB Holsteins uit Engeland een nieuwe eigenaar. Holec Holsteins, van familie Kuijpers in Soest mag zich zelf de nieuwe eigenaar noemen van Cervii Mogul Charity Mogul.

Het uit Italië afkomstige Mogul-kalf bracht hierbij 22.000 euro op. Het kalf is afkomstig uit een bewezen koefamilie. Zo staat een aantal (half-)broers bij verschillende KI-organisaties.

Gemiddeld 5.724 euro

De in totaal 65 dieren brachten gemiddeld 5.724 euro op. Met 31 dieren bleef bijna de helft van de dieren in eigen land. De overige dieren vertrokken naar nieuwe eigenaren in zeven verschillende landen.

Vorig jaar lagen de prijzen met gemiddeld 5.800 euro op een vergelijkbaar niveau.

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  19° / 11°
  50 %
 • Dinsdag
  17° / 10°
  20 %
 • Woensdag
  18° / 10°
  10 %
Meer weer