Profiteren van collectief

Een werkgever kan ervoor kiezen om zijn werknemers een collectieve zorgverzekering aan te bieden. Met een collectiviteit profiteren werkgevers en werknemers van veel voordelen. LTO Noord Verzekeringen heeft hiervoor speciale afspraken met diverse verzekeraars.

Jaap EringaHierdoor biedt LTO Noord Verzekeringen u een uitgebreide zorgverzekering tegen een scherpe premie en uitstekende voorwaarden en dekkingen. U heeft nog tot 1 januari 2015 de tijd om te wisselen van zorgverzekeraar.
Bedrijven kunnen het afsluiten van de zorgverzekering overlaten aan hun werknemers, maar een werkgever kan er ook voor kiezen om zijn werknemers een collectieve zorgverzekering aan te bieden van LTO Noord Verzekeringen. LTO Noord Verzekeringen heeft diverse collectiviteiten bij verschillende verzekeraars. Zo profiteert u standaard van collectiviteitskorting op de premie, uiteraard met uitstekende voorwaarden en dekkingen.

Al vanaf één werknemer

Niet alleen bedrijven met veel werknemers, maar ook agrariërs met één werknemer profiteren al van de voordelen en extra service. Bijvoorbeeld van gratis meegroeiservice; als uw persoonlijke situatie wijzigt, dan kunt u uw aanvullende verzekering ook wijzigen.
Daarnaast kunt u het wettelijk eigen risico van 375 euro per jaar vooraf in tien maandelijkse termijnen te betalen, als u verwacht dit volledig te moeten betalen. Bovendien beheert u eenvoudig uw zorgverzekering online.
Op www.ltonoordverzekeringen.nl/zorgverzekering vindt u uitgebreide informatie om uzelf en uw werknemers te voorzien van de mogelijkheden en de voordelen van collectief verzekeren. U kunt direct uw premie berekenen. Overstappen zonder omkijken voor u. LTO Noord Verzekeringen regelt het.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer