Miedema en Dewulf ronden fusie dit jaar af

De voorgenomen fusie tussen Dewulf en Miedema, die begin september bekend werd, wordt nog dit jaar voltooid. Dat laten de bedrijven gezamenlijk weten.

Miedema+en+Dewulf+ronden+fusie+dit+jaar+af
© eigen foto Dewulf

Met de overname van Miedema door Dewulf wordt het fusiebedrijf wereldwijd de nummer 2 in aardappel- en groentemachines. De nieuwe groep heeft dan ook grote ambities.

Met de krachtenbundeling wil Dewulf zijn groei versnellen. Het bedrijf ziet hier goede kansen, omdat aardappelproductie wereldwijd toeneemt en de aardappelindustrie steeds hogere eisen stelt aan technieken.

Nieuwe machines

Nu al werken Dewulf en Miedema aan een nieuwe lijn machines die de komende jaren gefaseerd wordt gelanceerd. Dewulf en Miedema gaan zich ook in vormgeving als een partij presenteren.

Nog dit jaar wordt gestart met de invoering van een aangepaste, gezamenlijke huisstijl. De grootste stap wordt gezet door Miedema, dat voortaan de kleurstelling van Dewulf zal dragen.

Interpom

Een belangrijke reden voor het visueel samensmelten van beide merken is de presentatie op internationale evenementen. De primeur van de nieuwe huisstijl is te zien tijdens de Interpom in Kortrijk, van 23 tot 25 november.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    17° / 5°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
  • Maandag
    17° / 7°
    20 %
Meer weer