RVO%3A+maak+werk+van+eHerkenning
Nieuws
© RVO

RVO: maak werk van eHerkenning

Alle ondernemers die nog niet bij RVO.nl inlogden met een eHerkenningsmiddel, zijn deze week aangeschreven door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Ze krijgen het advies om snel actie te ondernemen.

Vanaf 1 januari 2015 is eHerkenning de enige manier om zaken met RVO.nl te kunnen doen. Volgens de brief die deze week is verstuurd, is het belangrijk om zo’n eHerkenningsmiddel op korte termijn aan te schaffen bij een van de erkende leveranciers.

De dienst raadt ondernemers die eHerkenning wel aanschaften maar het nog niet hebben geactiveerd, aan om dit op korte termijn te doen.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  18° / 12°
  60 %
 • Vrijdag
  21° / 13°
  10 %
 • Zaterdag
  23° / 12°
  10 %
Meer weer